Ce mananca David Wolfe!

Iul 09, 2012 No Comments by

Fiind foarte des intrebat ce mananca, David Wolfe, autoritate mondiala in alimentatie si nutritie sanatoasa, ne exemplifica in cartea sa “The Sunfood Diet Succes System” cam cu ce se hraneste el intr-o zi oarecare :

1. 2 avocado, 30-40 masline coapte, si/sau 25-30 nuci de macadamia

2. 1 papaya, or 1 pepene rosu, or 20-30 smochine (daca sunt in sezon)

3. 1kg de kale si/sau alte verdeturi salbatice din gradina lui sau din canioanele din jur.

4. 4-5 bucati de citrice, mere , sau alte fructe zemoase in sezon (piersici, prune, nectarine, mango, etc.).

5. 2-4 ardei iuti copti (jalapeno sau habanero)

6. 2-4 fasii de dulse sau alta alga de mare

http://viataverdeviu.ro/beneficiile-chlorelei/

Mananca de obicei doua mese mari pe zi, una la ora 11:00 am si alta la 07:00 pm. Wolfe spune ca asta functioneaza foarte bine pentru el si ca este posibil sa mai manance intre aceste mese ca si gustare ori fructe ori frunze verzi.

“ Iubesc sa mananc frunze verzi (le mestec ca pe guma cateodata cand ma plictisesc). Am descoperit ca frunzele verzi in special cele amare sunt alimente foarte vindecatoare. Atunci cand reusesti sa-ti dezvolti un gust pentru alimentele amare, vei remarca o imbunatatire substantiala a sanatatii tale.”

Dupa o perioada suficienta pe hrana vie 100% (intre 1 si 3 ani), corpul va incepe sa se elibereze de acizi si sa inlocuiasca din mineralele mai grele. Daca mancati o dieta bogata in fructe dulci fara legume cu frunze verzi, atunci eliberarea mineralelor va avea loc mai devreme (cam 1 an ). Acesta este ce se intampla cu fructarienii si problemele lor cu dintii, datorita lipsei calciului , a magneziului si a siliciului. In momentul eliberarii mineralelor, este nevoie sa se consume aproximativ 1-2 kg de frunze verzi pe zi (un sfert mancate , doua sferturi suc)

Odata ce ai trecut de aceasta perioada care dureaza cam 6 luni, vei ajunge in punctul de unde nu mai exista intoarcere. Dupa acest moment, corpul tau va refuza mancarea moarta atat de puternic si vei trai intr-o stare de sanatate maxima de neimaginat in comparatie cu felul in care obisnuiai sa traiesti.

Sursa: The Sunfood Diet Succes System

Tradus de Alec Blenche

(ViataVerdeViu)

Body
Nici un raspuns pentru “Ce mananca David Wolfe!”

Lasa un comentariu