Beneficiile uleiului de macadamia – de la Styx Naturcosmetic

Mai 29, 2012 No Comments by

Macadamia este un arbore originar din Australia. Nucile de macadamia au miezul dulce, foarte placut si sunt din ce in ce mai apreciate ca delicatese in gastronomie.

Uleiul este obtinut prin presarea la rece a nucilor si este non gras, patrunde rapid in piele, fiind recomandat pentru folosirea zilnica in ingrijirea pielii si ca baza pentru uleiurile esentiale in aromaterapie.

Ulei de Macadamia este unul dintre uleiurile de plante rare, care includ cantitati mari de acid palmitoleic, care se aseamana sebumului (grasimea produsa in mod natural de pielea omului, pentru protectie). Este un emolient excelent si deosebit de bun pentru tenul uscat si matur, dar si hidratant pentru toate tipurile de piele.

Popularitatea uleiului de nuci de macadamia provine din faptul ca are cea mai mare cantitate de acizi grasi mononesaturati dintre toate uleiurile presate la rece folosite in cosmetica.

Concentratia mare (21%) de acid palmitoleic ca si cea de acid oleic (58%) ajuta in lupta prevenirii imbatranirii premature a pielii. Mai mult decat atat, aceasta are un efect revigorant asupra pielii si ajuta la prevenirea bolilor de piele.

Uleiul de macadamia patrunde rapid in piele, o catifeleaza si reduce aparitia ridurilor fine, atunci când este utilizat in masajul facial.

Datorita efectului regenerant, poate fi folosit cu succes la tratarea cicatricelor, a ranilor minore, calmeaza arsurilor solare, ofera protectie impotriva soarelui si a altor afectiuni ale pielii.

Uleiul de macadamia este potrivit pentru parul uscat, vopsit sau permanent ca si masca de par.

Si daca este prima data cand ne calcati pragul magazinului nostru www.shop.styx.ro, v-am pregatit o promotie speciala: 20% discount la orice produs pentru prima comanda!

Folositi la observatii codul PRIMA pentru a beneficia de reducere!

www.shop.styx.ro

Body, PRODUSE
Nici un raspuns pentru “Beneficiile uleiului de macadamia – de la Styx Naturcosmetic”

Lasa un comentariu