Beauty camp – “Modelarea unui trup este o arta” by Luminita Nicolescu – Fit & Famous

Apr 03, 2012 No Comments by

Luminita Nicolescu celebra antrenoare care a modelat silueta Andreei Raicu, Valentinei Pelinei sau Roxanei Iliescu (B1TV), te invita sa descoperi cum iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi.

Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie! Beauty Camp-ul cuprinde patru antrenamente pe zi – alergare, stretching in aer liber, yoga si complete body workout (aerobic, tae bo). In ceea ce priveste dieta, aceasta se bazeaza pe alimente esentiale in stare naturala, preparate termic un timp cat mai scurt. O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te ajuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.

Dupa ce a lansat in urma cu o luna-  “Complete Workout”, – programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Profa  organizeaza un nou semi -cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.  Comparativ cu un Beauty Camp un semi-cantonament dureaza mai putin – insa rezultatele sunt la fel de bune !Acest beauty camp este o oportunitate de a te pregati pentru vara, iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de Profa . Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie! Beauty Camp-ul cuprinde 4 antrenamente pe zi, consiliere psihologica, consiliere nutritionala.

Pentru programari si informatii suplimentare sunati la 031 620 73 77 sau la 0732 649 799

Intra acum pe http://www.fit-famous.ro/beauty-camp/ si solicita informatii despre urmatorul beauty camp! Sau contacteaza-ne si lasa-ne datele tale de contact si vom reveni noi cu detalii!

Body
Nici un raspuns pentru “Beauty camp – “Modelarea unui trup este o arta” by Luminita Nicolescu – Fit & Famous”

Lasa un comentariu